Principală » Articole » Concursuri şi alte activităţi locale

Targul radioamatorilor Pitesti 2013
TARGUL RADIOAMATORILOR PITESTI 2013

   Ca şi în anii precedenţi, Secţia de Radioamatorism a Clubului Sportiv Municipal Piteşti organizează "Târgul anual al radioamatorilor piteşteni", o activitate care a atras de fiecare dată interesul unui mare număr de radioamatori, atât argeşeni cât şi din numeroase alte judeţe.
    Târgul va avea loc pe data de 25 mai 2013, începând cu orele 08.00 am la sediul C.S.M. Piteşti, situat în parcul Ştrand din Piteşti, str. Costache Negri, nr. 26 (în apropiere de Bazinul Olimpic).
     Anunţăm de asemenea că la data de 9 mai 2013, orele 16.00 Cercul Militar Piteşti în colaborare cu Secţia de Radioamatorism a C.S.M. Piteşti Organizează la sediul Cercului Militar o Expoziţie de Creaţie Tehnică în cadrul căreia vor fi prezentate numeroase lucrări originale realizate de radioamatorii piteşteni.
                  (Vizionaţi albumul cu aspecte de la târg!)
73, YO7AQM
Categorie: Concursuri şi alte activităţi locale | Adăugat de: Clarry (2013-04-27)
Vizualizări: 614 | Comentarii: 1 | Tag-uri: expozitie de creatie tehnica, targul radioamatorilor pitesti, cercul militar pitesti | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 1
1  
Stefan Cel Mare a comentat: Salut.Ca si ediotr de harti voluntar in Google Map Maker, pot zice ca eu unul o consider o chestiune de mandrie nationala. Degeaba exista n site-uri cu harti daca acele n site-uri sunt nationale, si chiar daca sunt internationale, nu sunt google maps. Cine foloseste mai ales din afara google maps are surpriza sa vada ca la granita Romania Ungaria dispar drumurile. Asa ceva nu e permis in ziua de azi, si eu cred ca trebuie sa luam noi atitudine daca Google nu o face. Depinde de fiecare din noi daca reusim sa ne punem tara pe harta, imaginea noastra e in joc. Si eu cred ca merita. Lucrati pe orasul / judetul vostru, chiar daca la inceput e mai greu putin, dupa o vreme o sa prindeti esentialul. Daca aveti un GPS cu harti pe judetul vostru puteti ajuta imens, prin trasarea drumurilor si comunelor (din proprie experienta, majoritatea sunt atrasi de orase). Detalii cu privire la ce feature type -uri sunt mai potrivit de folosit si alte probleme puteti discuta pe forumul existent (dati search cu romania google map maker group , e al doilea link sau ma rog, cel care va duce pe o pagina de terminatie groups.google.com, nu vreau sa dau link sa nu mi-o iau ca spam). O alta posibilitate e sa analizati alte feature type-uri de genul celei ce vreti sa o construiti ce au fost deja publicate. 0 0

Prenume *:
Email *:
Cod *: